Spring naar de inhoud

Diverse werken

  Naast de meer specifieke werken verzorgen wij ook de volgende diensten:

  Grond zeven

  Voor het scheiden van grond en stenen tot herbruikbare producten hebben wij machines beschikbaar die de grond vrijmaken van stenen van de gewenste grootte.

  Hout hakselen

  Hakselen van resthout of groenafval om te composteren of voor hergebruik in biomassa, verbranding als grondstof; verkleinen van grote afvalbergen tot homogeen luchtig herbruikbaar product.

  Zout strooien en sneeuwruimen

  Dwarrelende vlokjes, witte tapijten en fonkelende sterren, de winter mag dan wel een mooi seizoen zijn, vorst of sneeuwval gooit voor veel bedrijven vaak roet in het eten.

  Ondergesneeuwde bedrijfsterreinen of -parkings kunnen veel ongemak veroorzaken voor uw klanten, bezoekers, leveranciers en medewerkers. Soms maakt sneeuwval de werkzaamheden van uw bedrijf zelfs onmogelijk. Machinaal zout strooien en sneeuw ruimen zijn dan de enige oplossingen. Wij maken uw bedrijfsterreinen in een mum van tijd weer sneeuw- en ijsvrij.

  Uiteraard bieden wij deze diensten ook aan apenbare diensten aan voor bijvoorbeeld grote pleinen en parkings.

  Wij rijden ’s nachts met onze professionele sneeuwruimer/zoutstrooier, zodat uw terrein de volgende ochtend weer volledig sneeuw- en ijsvrij is.

  Bovenop onze traploos instelbare minitrekkers met sneeuwschuif en elektrische strooiers op 4×4 pick-ups beschikken wij ook over een sneeuw/zandruimer op rupsen, ideaal voor stranden en natuurgebieden (bospaden,…).

  Vegen

  Opkuisen van straten of werven waar veel aan- en afvoer is geweest en modder, zand of keien op het wegdek terechtgekomen zijn, om het veilig te maken voor fietsers en andere weggebruikers.