Spring naar de inhoud

Bosfrezen

  Wij maken korte metten met uw hout!

  Met een bosfrees kunnen we zowel zwaar als licht hout eenvoudig verpulveren. Hiervoor hoeft het hout niet altijd vooraf geveld te worden. Dit is afhankelijk van de soort/dikte en hoogte van het hout. Kerstdennen en boomkwekerij-gewassen bijvoorbeeld, kunnen we direct frezen. Bosfrezen kan bovengronds gebeuren of tot een diepte van maximaal 30 cm.

  Een frees voor elke taak

  Bosfrezen gebeurt in twee stappen. Eerst vermalen we bovengronds alle houtopslag tot fijne fractie en vervolgens vermalen we alle wortels in de grond tot 30 cm diep. Voor elke taak beschikken we over de juiste machine:

  • Stronkenfrees: individueel uitfrezen van stronken met de graafkraan, ook op taluds en vangrails
  • Stronkenfrees: 60 cm uitfrezen van lijnvormige stronken en houtopslag
  • bosfrees: 2,5 m breed houtopslag vermalen
  • rodüngsfrees: ondergronds wortels vermalen

  Vraag het aan de expert

  Contacteer ons voor meer informatie over onze dienst bosfrezen of vraag een offerte aan. Welke taak er ook op ons wacht, wij hebben steeds de juiste machine voorhanden.