Spring naar de inhoud

Diepspitten

  Rendabel alternatief voor diepploegen

  Een optimale bodemstructuur is essentieel voor de groei, en dus opbrengst, van uw gewassen of planten. U denkt dus beter goed na over de manier waarop u uw grond behandelt. Zo is het diepploegen van uw grond niet altijd de beste keuze. Met diepspitten kunt u de grondlagen beter vermengen en losmaken.

  Voordelen van diepspitten

  Met diepspitten kunt u de bestaande bouwvoor gedeeltelijk behouden. Dit is de bovenste grondlaag, waar de wortels gevormd worden. Wij kunnen tot 90 cm diep spitten en indien nodig een storende laag breken. Het diepspitten geeft:

  • Verbetering van de doorwortelbaarheid van de bouwvoor
  • Verlichting van de grond
  • Verhoging van de opbrengst

  Reken op een expert

  Zoekt u een expert in diepspitten? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Bij Vereecke De Cleene hebben we de machines en expertise die u nodig heeft.